Praktiske informationer

Day(s)

:

Hour(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

Den 1. – 3. september 2017 er datoen for dette års Danish Drone Nationals. I første weekend af september vil nogle af Danmark bedste drone piloter flyve om titlen som Danmarks hurtigste dronepilot og dermed Danmarksmester i droneræs.

Her på siden vil du finde praktiske oplysninger i forbindelse med arrangementet.

Program

Programmet er stadig ikke 100% fastlagt. Et umiddelbart program ser ud som følger:

Oversigt over arrangementet

Time Acitivity
Please keep in mind that all times are indicative.
 Saturday
09.30 Briefing of pilots
10.00 First heat execution
11.30 Lunch opens
12.00 Lunch break
12.30 Heats resume
15.00 Freestyle competetion
17.00 Track is open for traning
21.00 Track closed for training
 Sunday
09.30 Briefing of pilots
10.00 First heat execution
11.30 Lunch opens
12.00 Lunch break
12.30 Finals Freestyle
13.00 Finals Race
14.00 Award ceremony
15.00 Event ends.

Bemærk at programmet kan variere en del. Selv under arrangementet. Der tages forbehold for forsinkelser af forskellig art såsom teknik og vejr. Følg eventuelt med på vores Facebook side.

Deltagelse

Som deltager i arrangementet kræver det, at du er tilmeldt arrangementet. Dette gøres ved hjælp af tilmeldingssiden i toppen. Her kan du også se, hvilke piloter der allerede er tilmeldt arrangementet.

Prisen for at deltage i årets Danish Drone Nationals er 300DKK.

Som deltager i arrangementet forventes det at du har gennemlæst og forstået reglerne for konkurrencen. Reglerne for konkurrencen findes i toppen af siden. Ved spørgsmål opfordres der til kontakt til bestyrelsen i UAS Sport Danmark på bestyrelse@uas-sport.dk.

Tilskuere

Der forventes i år at være en del tilskuere til arrangementet. Valdemar Slot står for billetsalg til arrangementet og billetter kan købes på Valdemar Slots hjemmeside.

Camping

Der vil være mulighed for at campere ved Valdemar Slot i forbindelse med deltagelse i arrangementet som deltager eller official. Der vil være plads til både telte, campletter og campingvogne. Vi kan ikke garantere at der er adgang til strøm og der vil ikke være adgang til bade faciliteter i forbindelse med overnatninger. Der vil være adgang til toiletfaciliteter.

Det vil være muligt at ankomme til campingområderne fra klokken 16.00 fredag den 1. september 2017.

Video transmittere

Til Danish Drone Nationals har vi valgt at benytte os af ImmersionRC Tramp VTX transmittere og TBS event trackere. Du kan læse mere om kravene til antenner og sendere her. Bemærk at det også er tilladt at benytte sin egen ImmersionRC Tramp VTX hvis denne kan styres af ImmersionRC Wand.

Mediekontakt

Hvis du har spørgsmål eller kunne tænke dig at høre mere om arrangementet kan du tage kontakt til UAS Sport Danmarks bestyrelse på bestyrelse@uas-sport.dk. Alternativt kan tages kontakt til sekretær i UAS Sport Danmark, Martin Bjørnskov på +45 31 240 248.

Made possible by

NYT: I år kan du få nyheder direkte i din Messenger på Facebook. Tilmeld dig nyhederne nedenfor.

Du vil også modtage pilot information herpå under arrangementet.